Kalju-lava pereliige #1 Kristina Kuningas

Tutvustame pereliikme postitustega teile meie tiimi ja no kuna mina siia kirjutan ja suuremaid otsuseid teen, siis mõtlesingi esimese postituse teha ikka endast 😀

Kes? Mis? Kus? – Hetkel (2019) Õpin BFMis Reklaami ja Imagoloogiat ning Tartu Ülikoolis omandan magistrikraadi õiguse erialal. Suviti elan Padisel ja muul ajal põhiliselt Tallinnas. Töötan aastast 2010 Kallaste Turismitalus, kus teen mida iganes parajasti vaja teha on. Suurima osa minu ajast võtab Kalju-lava. 

Sinu hobid: mulle meeldib väga reisida ja maailma eri paiku päriselt näha ja tunda. Veel armastan ma lumelauaga sõitmist, tarbekunsti ja kokkamist.

Lemmik hetk Kalju-laval: Aastatega on neid ikka hulganisti tekkinud, sest kõik üritused on omamoodi toredad ja esinejad kõik lemmikud. Kõige armsam mälestus, pean tõdema, on ikka esimene suurem korda läinud üritus, kus kohal oli umbes 500 inimest ja kõik õnnestus nii nagu plaaninud olin. Publik oli rahulolev ja esinejad väga positiivsed. Sealt arenguruumi oli kõvasti, aga eks esimene jääb ikka alati ehedalt meelde. Oli väga emotsionaalne hetk ja pisar tikkus silma.

Lemmik toit kohvikust: Minu lemmik on kindlasti Kreem Brülee ja ka mandljahust šokolaadikook. Ennast väga kiita ei taha, aga ka minu enda tehtud makroonid on nämmad eriti lemmik on Onu Mozart. Olen üldse suur magusasõber.

Moto: Ela nii, et oleks mida meenutada – püüa päeva!

Lemmik lill: Piibeleht

Lemmik mari: Vaarikas

Suurim mure enne kontserti: … mida selga panna? No tegelikult ongi terve päev üks mure, et kas rahvast tuleb? Milline ilm õhtul on? Kas kõik saab õigeks ajaks ikka valmis? Kas kõik teavad mida teha? Ega ämari hävitajad parasjagu õppesõitu plaani teha…

Kui tahad veel midagi teada, siis kirjuta all olevasse kastikesse ja lisame küsimuse ja vastuse siia