Kalju-lava advendikalender

Advendikalender, kus iga päev toob mõne uue toreda üllatuse on nii nii ääretult vahva, et otsustasime teie jaoks midagi sarnast pakkuda. Keskkonnaks ja vormiks valisime Kalju-lava Facebooki lehekülje, kuna seal on võimalik kiirelt reageerida ja mobiilselt suhelda. Vihjeid sekka ilmub kindlasti ka Instagrami, kuid põhimöll käib Facebookis.

Küll jõuluks selgub, mis asjast lõpuks välja tuleb, aga meil on valmis pandud hunnik kingitusi nii meilt kui sõpradelt.

Kalju-lava advendikalendri viimane 24. Kingitus saab olema kontserdipiletid Mittetulundusühingule  Lääne Harju Lasterikkad. Kalju-lava kingib iga detsembris soetatud kinkepileti eest ühe pileti  – ehk siis ostes jõulukingiks Kalju-lava kinkepileti teed tegelikkuses kingi veel kellelegi!

Erilisemad asjad, mida iga nädal plaanime on nädala üleskutse ja nädala väljakutse. Loodan, et need pakuvad palju häid ideid ja rõõmu. Nendes osalemine on juba tore iseenesest, kuid kindlasti loosime osalejate vahel välja kingitusi. Põhjust mitte osalemiseks ei ole. See on lihtsalt selline win win olukord…

Loodame väga, et meie advendikalender valmistab teile rõõmu. Meile on selle ette valmistamine juba kuhjaga toredaid hetki pakkunud.