Uued koroonapiirangud ja Kalju-lava kontserdid

Nii kallid sõbrad. Aitäh, et olete kannatlikult oodanud ja andnud meile aega asjad uue korralduse valguses selgeks mõelda.
Selle nädala osas (02-08.08.21) peaks olema asi selge – kõik on nii nagu ikka (ei ole vaja esitada mingeid tõendeid).

Alates järgmisest nädalast (see tähendab 10.08 Curly Strings kontserdist) peame aga vastavalt valitsuse korraldusele läbi viima kontrolli. Hetkel ei ole meil veel juhiseid ega ka teada tehnilisi nõudeid. Küll aga loodame, et kui need tulevad, siis me ikkagi saame kontrolliga hakkama. Hoiame teid selles osas jooksvalt asjaga kursis!

Siin väljavõte kriis.ee lehelt:
“See tähendab, et üritustel ja tegevustes saavad osaleda üksnes vaktsineerimiskuuri läbinud, COVID-19 haiguse läbi põdenud või negatiivse testitulemusega inimesed. Sisetingimustes võib sel juhul olla kuni 6000 ja välitingimustes kuni 12 000 külastajat.

Üritusel või tegevuses osalemiseks saab kuni 48 tundi varem teha antigeeni kiirtesti või kuni 72 tundi varem PCR-testi. Testimise peab läbi viima tervishoiuteenuse osutaja. Üritusel või tegevuses osalemiseks peab testitulemus olema negatiivne.

Oma nakkusohutust ehk vaktsineerimist, COVID-19 haiguse läbipõdemist või negatiivset testitulemust ei pea esialgu tõendama alla 18-aastased inimesed.”

Kindlasti leidub mõni inimene, kes nendesse raamidesse ei mahu. Me pakume teile võimalust külastada olemasoleva piletiga kas homset vestlusõhtut “Mida mehed naistele ei räägi?” või neljapäevast 05.08 Karl-Erik Taukar band kontserti või ükskõik millist üritust järgmisel aastal. (Kui olete midagi välja valinud, siis palun saatke kiri info@kaljulava.ee).

Hetkesisuga JÄÄB KINDLATI ÄRA Angeelia ja Mick Pedaja kontsert 24.08.21 (piletiga saab tulla ükskõik millisele teisele üritusele või makstakse piletiraha tagasi). Teised kontserdid loodetavasti toimuvad plaanipäraselt (kindel saame olla alles pärast juhendite lugemist ja tehnilise küljega tutvumist).

Peame meeles pidama, et oleme kõrge riskiga koroonaviiruse leviku piirkonnas. Kohapeal on olemas käte desifitseerimisvahendid, kätepesu võimalus ja kõigil soovijatel on võimalik kanda maski. Kui oled haige või kahtlustad kokkupuudet mõne haigestunuga või on kuidagi imelik olla, siis kõigi tervise huvides parem jää koju.