Sooja toidu kohvik

No nimi vist juba reedabki kõik – selles kohvikus leidub sooja toitu. Valikus on alati talus samal päeval keedetud suppi ja praeks on kohapeal valmiv šašlõkk. Peoliste lemmikud – friikad on loomulikult ka omal kohal ja neid valmistame igal korral värske õliga, et maitse oleks võimalikult puhas. Aeg-ajalt leidub sooja toidu kohvikus põnevaid üllatusi nagu kukeseene pasta või mulgipuder ning tihedam külaline on värskelt suitsetatud kuumsuitsukala. Toidukoguseid varume vastavalt eeldatavale publikuarvule, seega kui toidud otsa saavad, siis võib järeldada, et enamik inimesi teie ümber jättis piletiostu viimasele hetkele – vabandame kui soovitud roast ilma jäite! Proovime söögi soovijate arvu alati ette ennustada varuga, kuid alati lihtsalt ei õnnestu. Küll aga lubame, et kohvikud on avatud juba 1,5h enne ürituse algust ja inimesed kes saabuvad varakult saavad 100% kõhu täis.