Kalju-lava lasteprogramm

Kalju-lava suveprogrammi on lisandunud kaks vahvat üritust, mis suunatud just väiksematele külastajatele ja nende peredele. Looduse ja loomade teemalised 30.06.2019 etendus ning 11.08.2019 muusikaline loeng-kontsert.

Piip ja Tuut Teatri “LOOMAD” on nende teine pere stand-up, kus kõlavad ennemuistseid lood, mis on nii tänapäevased, et te ei usu oma kõrvu. See on jätk hittlavastusele Elu õied, mis lõppes pöörase Karulooga.

Piip ja Tuut kehastuvad loomadeks, kes peegeldavad meie inimloomust. Vaataja võib mõneski loomas ära tunda oma naabri või lapse õpetaja, oma abikaasa või sootuks iseenda. See on kiire moondumismäng, kus laval on rohkem loomi kui näitlejaid.

etenduse algus 13:00 kestus 1h

Kalju-laval avatud Padise Pitsakohvik 12:00 – 18:00

11.08.2019

Laule ja lugusid loomadest koos Anne Adamsi ja Aleksei Turovskiga on põnev ja hariv seiklus kõigi jaoks.

13:00 Loeng-kontsert kõige pisematele tutvustab ja harib lustakas võtmes lapsi looduse, loomade aga ka muusika vallas.  Aleksei jutustab põnevaid lugusid loomadest ja joonistab sinna juurde pilte. Anne Adams laulab ja teeb muusikalisi mõistatusmänge ajal kui Aleksei joonistab.

15:00 Pikantne ja lustakas loeng-kontsert veidi suurematele lastele ja täiskasvanutele.

Ürituse esimene osa kestab u. 40 min ja teine osa u. 1,5h.

Kalju-laval on avatud Padise Pitsakohvik 12:00 – 18:00