2019 tormiliselt hoogne suvi

Möödunud suvi oli Kallaste talu perele eriliselt hoogne. Kontserte oli palju ja lisaks võttis omajagu energiat igal pühapäeval avatud Pitsakohvik. Suvel oli meil mõnus pühapäeva traditsioon, et pere tuli kokku ja sai korralikult pitsat nositud. Mõned külalised käisid ikka ka. Pitsad oli imelised ja nüüd sügisel näeme nendest vaid und.

Küll aga põhjustas tööjõupuudus turismitalus omajagu pingeid, kuna kõigile pereliikmetele langes suur koorem tööd. Õnneks aga saabub igal aastal sügis kui saab veidi hinge tõmmata ja möödunud suvele (juba heldinult) tagasi vaadata. Oleme tegelikult harjunud töiste suvede ja rahulikult kulgeva muu ajaga. Turismitalundus on meie elustiil ja inimestega kohtumine on alati huvitav.

Kui meie turismitalus toimunud möll kõrvale jätta, siis oli meil Kalju-laval üsna imeline hooaeg. Oli aasta kus kõik enam-vähem teadsid mis keegi tegema peab. Seetõttu oli rahulikum olla ning ka meie pere sai üritustest rohkem osa võtta. Lava eest näppu viskamast võis leida nii perenaist Üllet kui vahel ka naabrimeest Tarvot ja kõiki teisi kohalikke.

Suvi algas VLÜ kontserdiga 20.06.19. Suve jooksul astusid laval veel üles Regatt, Piip ja Tuut, Komöödiateater, Terminaator, Horoskoop, Naised Köögis, Curly Strings, Victor Crone ja Stig Rästa, Saller RocknJazz, Karl-Erik Taukar Band, The Swingers, Marianne Leibur, Shanon, Anne Adams ja Aleksei Turovski, Ott Lepland ja Jaagup Kreem, Dagö, Smilers ning suve lõpetas 29.08.19 äsja isaks saanud Tanel Padar. Selline möll käis ja oo kui toredad mälestused on sellest suvest!

Regatt oli esimene üritus mida me kunagi laupäevasel päeval korraldanud oleme. Seda poleks ilma perenaise Ülle nõudmiseta ilmselt toimunud. Ülle nõudis oma sünnipäevaks ansambel Regatti ja palus Kristinal sellest teha avalik pidu, mida kõik saaksid nautida. Külastajatel soovitati kanda temaatilisi retro riideid ja üllatavalt paljud seda ka tegid, mis muutis peo eriti lahedaks. Terve suve saime tagasisidet kui äge ikka see Regatti pidu oli seetõttu otsustasime ka 2020 Ülle sünnipäeva ajal vol. 2 peo teha.

Lõpetuseks suur suur tänu kõikidele suurepärastele esinejatele ja sügav kummardus kõikidele külalistele. Siiralt loodame, et teile meeldis ja saite muusikat ning loodust nautida. Kui teile üldse ei meeldinud, siis palun ärge uuesti proovige ka. Saame ehk veidi paremini teha, kuid seda mitte selleks, et teile natukene meeldida.