Eplik. Kasar. Pehk

Neljapäev 09.07.2020

Hommik oli sel päeval mitte kõige meeldivam. Alla sadas isegi paar vihmasahmakat, kuid see eest õhtu läks ilusaks. Ämari lennubaasi lennukid tegid oma lennuharjutused kõik päeval ära ja õhtul sai enne kontserti veel isegi linnulaulu nautida.

Esimesed külastajad saabusid juba minutid enne kuut. Kohvikud olid valimis ja ootasid külalisi. Ühe kõrvaga kuulsin, kuidas mees oma naisele ütles ” koogivalik on siin isegi suurem kui kohvikus!” – see tegi kohe meele rõõmsaks. Eks esmasaabujatel oligi koogivalik kõige suurem. Pärast vaheaaega oli letil veel vaid üksikud tükid. Väga loodame, et kõik jäid oma koogivalikuga ka rahule.

Kontsert oli sisukas. Esinejad ilmselgelt särasid pärast pikka pausi ja olid kogu hingega asja juures.

Imeline õhtu ja algus meie selle aasta kavale. Juhheiii 9 hooaeg!