Kalju-lava erireeglid

Alates 9. augustist 2021 kehtivad Kalju-laval järgmised reeglid:

  1. Kõik külalised on kohustatud esitama isikut tõendava dokumendi ja 18-aastased ning vanemad ühe alljärgneva tõend:
  • EU COVID tõend (vaktsineerimiskuuri lõpetanud (kuni üks aasta peale vaktsineerimise lõppu, kusjuures viimasest doosist peab olema möödas tootja poolt märgitud aeg või on see korraldajatele teada) või COVID-19 haiguse läbi põdenud (kuni 6 kuud peale läbipõdemist); Täpsem info COVID tõendi ka selle kasutamise kohta: https://www.kriis.ee/et/covid-19-toend-ja-selle-kasutamine
  • COVID-19 haiguse läbi põdenud, kel on vaktsineerimine pooleli (kuni üks aasta peale vaktsineerimise lõppu).
  • Negatiivne Covid-19 testi tulemus*

*Negatiivne Covid-19 test:

  • kuni 48 tundi varem tehtud antigeeni kiirtest
  • kuni 72 tundi varem tehtud PCR test
    Testimise peab olema läbi viinud tervishoiuteenuse osutaja.
  • Kohapeal tehtud COVID kiirtest (võimalik alates 12.08.21)

Tuletame kõigile meelde, et levi on Kalju-laval üsna kehv (Telial lausa olematu) ja sestap laadige palun oma piletid ja tõendid endale telefoni juba varakult või veelgi parem printige need võimalusel välja.

  1. Alla 18-aastased külastajad testitulemust või vaktsineerimispassi esitama ei pea, küll aga peavad nad oma vanuse tõendama isikut tõendava dokumendi alusel.
  2. Kui teil pole vastavat tõendit esitada, siis palun ärge kohale tulge! Antud reeglid pole meie poolt välja mõeldud vaid tulenevad valitsuse korraldusest, mille eesmärgiks on ohjeldada koroonaviiruse levikut Eestis.
  3. Kui me näeme, et ei saa kontrolliga hakkama, siis tuleb meil edaspidised üritused ära jätta. Sestap PALUME mõistvat suhtumist meie suunal ja antud reeglite järgimist.
  4. Kontserdile tulles varuge lisaaega ja ärge tulge viimasel minutil, sest sissepääsu juures oleme kohustatud tõendeid kontrollima.
  5. Kui olete juba varasemalt pileti ostnud, kuid Teil ei ole võimalik või ei soovi vajalikke tõendeid esitada, siis pakume teile võimalust külastada sama piletiga mõnd teist Kalju-lava üritust kas 2021 või 2022 aastal. Suvepassi omanikud, kes ei saa viimastele kontsertidele tulla kirjutage meile eraldi ja saate nende kontsertide eest piletid järgmiseks aastaks. Muudatuste või muude muredega palun helistage 55513013 või info@kaljulava.ee
  6. Lava alal hoidke võimalusel võõrastega distantsi ja desinfitseerige käsi. Kui teie enesetunne on kahtlane, olete haige või kahtlustate või olete teadlik kokkupuutest haigega, siis palun ärge kontserdile tulge! Mure korral kirjutage info@kaljulava.ee või helistage 55513013