Kalju-lava 2021 piletite kasutus 2022 aastal

2021 aasta augustil hakkasid ootamatult kehtima uued Covid piirangud ja sel põhjusel pakkusime välja, et kus ei soovinud piirangute tingimustes kontserdile tulla ( täpsemalt kirjutasime ” kui teil ei ole võimalik või ei soovi vajalikke tõendeid esitada”), siis saate kasutada sama piletit 2022 aastal.

Kui otsuse vastu võtsime piletite edasi lükkamise võimaldamise osas ei olnud veel selge, mis saab olema valitsuse seisukoht ja kuidas me üldse augusti üritusi korraldada saame (ja kui korraldame, kui paljud pileti ostnud sinna kohale tulla saavad). Valitsus otsustas, et pileteid ei pea ei ümber vahetama ega nende eest raha tagasi maksma. Ka selgus nädalaga, et saame kohapeale kiirtestimis bussi, ehk siis oleks põhimõtteliselt ikkagi kõigil olnud võimalik üritustest osa saada. Otsustasime ikkagi, et vahetame piletid ümber nagu lubasime.

Esialgselt plaanisime jätta samad piletid kehtima, kuid meie koduleht on vahepeal veidi uuenenud ja hetkel muudab selline korraldus kodulehekülge aeglasemaks ehk on tehniliselt liiga kurnav kõiki 2021 aasta augusti pileteid alles hoida.

Sestap palume kõigil, kes avaldasid soovi 2021 aasta augusti kontserdipileteid kasutada sel aastal hiljemalt 31.03.2022 meiega vahetamise osas ühendust võtta!

info@kaljulava.ee