Kalju-lava külalisloome #5.2 Tanel Padari kontserdi kogemuslugu

Emmed-issid, võtke kaasa oma põnnid ja tulge nautige Kalju-lava kontserte! 

Tavapäraselt toimuvad kontserdid linnades suurte rahvamassidega. Kui on kodus, aga väikesed lapsed ja hoidjatädi alati ka võtta pole, siis autole hääled sisse ja kõik koos Padise poole.

Kalju lava on eriline koht, sest korraldajad on otsustanud tuua muusika looduse rüppe, pakkudes seeläbi privaatset ja mõnusat keskkonda ning meelelahtust ka pere pisimatele.
Lava taga on üles seatud lastele mänguväljak, kus põnnidel lõbu laialt. Nägime laste silmades rõõmu ja naeratusi, kui nad hullasid kiikudes ja ronimisredelitel, samal ajal kui nende vanemad muusikat nautisid.

Taneli esimene lugu oli “Ohtlik Naine” (Kättemaksu kontori tunnuslugu). See sobis kohe minu suurte Käteka fännidele. Nii kui lapsed seda kuulasid, jooksid mänguplatsilt uudistama „kas see ongi SEE ONU???“
Tanel Padar ja tema bänd rokkisid täiega ja nii suured, kui väikesed olid lava ees näpud püsti. Nii mõnigi noor tantsulõvi tegi issidele tantsuliigutustega silmad ette. Õhkkond oli tõeliselt sõbralik ja lõbus. Inimesed tundsid end vabalt, unustades hetkeks argipäevase kiirustamise ja mured. Kalju-lava on justkui maagiline põgenemis kohake igapäevaelu rutiinist. 

Äge oli, et saime bändi näha nii lähedalt, polnud trügimist, ega wc järjekordi. 


Otsustasin proovida õnne ka õnneloosis, otsin kolm piletit ja ühega ka õnn naeratas. Sain endale Kalju-lava nunnud roosad sokid. Aitäh!

Lisaks kiidan koogi ja saiakeste küpsetajat! Alati on need koogikesed ja pirukad nii nii maitsvad. Seekord võtsin latte kõrvale rummipalli.


  Aitäh korraldajatele ja kohtume juba õige pea uuesti J Järgmisena tuleb minu teine lemmik  – Smilers




Autor: Mailis