Kalju-lava külalisloome #6 Karl-Erik Taukar Band kontsert Kalju-laval

See oli minu esimene Karl-Erik Taukari kontsert Kalju-laval. Seekord tahaksin rääkida loožidest. Seal on väga mugav istuda ning kontserti kuulata. Lisaks on seal palju ruumi näiteks vankritele. Ainuke asi on see, et toolid vajuvad maa sisse, kuid see pole väga suur probleem, tuleb lihtsalt õige koht leida.


Lisaks maitsvale toidule, loožidele ja vahvatele esinejatele on ka lastel palju tegevusi. Kalju-lava on palju panustanud laste mänguväljakule, seal on palju tegevusi nii suurtele lastele, kui ka väiksematele lastele. Vaheajal täitub see kiiresti laste kilgetega😊.


Esineja oli väga energiline ning kaasahaarav. Lisaks täitus lava esine suhteliselt kiiresti. Hoolimata vihmasest ilmast tuli rahvast kohale päris palju ja tuju oli väga hea ning rõõmsameelne. Esineja suhtles rahvaga väga vabameelselt. Mulle meeldis see, et esineja muutis oma laulude viise – need, mis olid kurvameelsed muutis rõõmsameelseks. Kontsert oli nii võimas, et isegi päike tuli pilve tagant välja ning vihmapilved haihtusid minema.


Tekst ja fotod Katarin