Piletite vahetamine

Aeg-ajalt saame kirju piletite vahetamise sooviga, sestap otsustasime selle kohta teha postituse. Siit leiate vastused meile enim saadetud küsimustele. Kui soovite pileteid vahetada, siis lugege all olev info läbi ja kirjutage meile.

Kas pileteid saab vahetada?

Jah, kuid selleks on vaja ise veidi tegutseda. Pileteid vahetame AINULT kuni 2 nädalat enne ürituse toimumist (mõlema ürituse nii tühistatava kui vahetatava ürituseni peab olema rohkem kui 2 nädalat)

Piletid vahetatakse ümber sisuliselt nii, et juba olemasolevate piletite eest tasutud summa arvestatakse tasuks uute piletite tasumisel ja puudu oleva summa osas tuleb teha ülekanne.

Piletite vahetuse protsess: Tuleb teha uus tellimus kalju-lava kodulehel ja valida makseviisiks pangaülekanne. Seejärel tuleks vaadata, mis summa on tasutud tühistatavate piletite eest ja see uue tellimuse maksumusest maha arvestada ning puudu oleva summa osas teha ülekanne ning märkida selgitusse uue tellimuse number. Kui ei mäleta ega leia summat, mille eest oled ostnud tühistatavad piletid, siis kirjuta selle küsimusega meile. Kui aga kõik õnnestub kirjuta palun meile ka. Oma kirjas, millega soovid pileteid vahetada pane palun kirja, mis tellimuse soovid tühistada (või piletite numbrid, mis soovid tühistada) ja tellimuse uue numbri, mille jaoks tahad tühistatavate piletite tasu kasutada.

Ehk siis 1) tee uus tellimus 2) kanna üle puudu olev summa 3) kirjuta meile tellimuse numbrid.

Kas ostate pileteid tagasi? Kas pileteid saab tühistada?

Pileteid üldjuhul tagasi ei osteta.