Kalju-lava uus koduleht

Oled jõudnud kohale Kalju-lava päris oma vitruaalsesse koju – tere tulemast! Kuna lava oli Kallaste Turismitalu väike kõrvalprojekt, siis oli alguses üsna loogiline, et ta pesitses ka internetis tema hõlma all. Ühel hetkel sai aga selgeks, et Kalju-lava kasvab jõudsalt ja muutub Kallast talu lehe jaoks liiga koormavaks. Selleks, et kõigil oleks hea ja arusaadav oli vaja muutusi ja nii otsustasimegi uue kodulehe ainult Kalju-lava jaoks üles seada.

Kuna eelmiselt lehelt oli palju infot puudu, siis uuel lehel oleme püüdnud kõige selle peale mõelda, kui sa aga peaksid avastama, et midagi on siiski puudu või valesti, siis kindlasti kirjuta meile.

Kui leht tundub sulle ka kuidagi roosa, siis ilmselt seetõttu, et seda see ongi. Uus leht on sellist nägu nagu Kristina soovis, et see oleks. Tema jaoks iseloomustab Kalju-lava midagi armast ja head, kodust ja rõõmsat. Visuaalse keeleni on tegelikult jõutud aasta aastalt katsetades erinevaid värve ja variante. Kui esialgu püüdsime värvides ja visuaalis väljendada loodust, muusikat ja inimesi, siis üsna pea sai selgeks, et see ei õnnestu tõele au andvana mitte kunagi. Seetõttu proovisime lahti koorida ja minna sügavale südamesse, et püüda väljendada hoopis seal olevaid tundeid.

Roosa on muidugi ka Kristina lemmik värv, aga ta väidab, et see pole värvivaliku põhjuseks. Värv on tegelikult veidi huvitavam kui pelgalt roosa, selles on veidi sinist ja halli. Teisteks põhivärvideks on taevasinisest veidi eredam sinine ja loomulikult valge. Loodame, et värvid kedagi ei ärrita ja ka teie arvates lavale sobivad.

Väga loodame, et uus koduleht teeb piletite ostmisprotsessi teile lihtsamaks ja meeldivamaks.

Kohtume juba suvel suvekontsertide paradiisis Padisel

Püüa päeva, enne kui see minema hüppab!