Üllatuskontsert 25.07.19 – esineja paljastatud

Selle aasta soodusmüügi perioodile lähenesime mängulisemalt ja ürituste nimekirjas leidus Üllatuskontsert. Üritus, mille kohta publikum teadis vaid, et see on kontsert, mis toimub kuupäeval 25. juuli. Nii suurepärane on näha, et leidub inimesi, kes julgesid pileti osta ja lasta ennast üllatada. Selliseid inimesi oli kokku tervelt 31 – te olete imetlusväärsed!

Statistiliselt on muide nõnda, et inimesed kes üllatuvad ja keda üllatatakse, on üldiselt õnnelikumad. Üllatus on nimelt mingi salapärane koostisaine veelgi salapärasemas õnnevalemis. Ise ennast üllatada on aga üsna keeruline, sest sõna üllatus tähendab seletava sõnaraamatu järgi ”
kellegi imestus, hämmastus millegi ootamatu, etteaimamatu puhul” ja ise midagi ootamatut või etteaimamatut planeerida on keeruline. Seepärast on siinkohal passlik teha üleskutse kõikidele Eestimaa rahvastele – üllatagem oma lähedasi! Olgu see väike komm padja all, sõnum taskupõhjas või midagi suuremat. Kõige olulisem on teisele inimesele pakkuda ehedat positiivset emotsiooni, mida ta omal käel kusagilt ei saaks.

Niisiis nüüd tunned võib-olla juba kerget pettumust, olles lugenud rida rea järel ja mitte üldse veel lähemale jõudnud üllatuse sisule. Nüüd jõuame ka siia. Üllatuskontserdi esinejaks on Eesti Muusikaauhinnad 2019 võitja – Eesti Naisartist Lenna. Tema plaat 3X on just kui uus lehekülg, pannes ta muusikuna hoopis teistsugusesse valgusesse. Need lood on südamest südamesse. Kalju-lava kontserdil ootavad kuulajaid mahlased uued ja juba aastate tagused hitid.