Kingi parem ilusaid hetki, mida koos meenutada

Jõulud on tulemas. Meie arvates on igasugu asju ja nänni kõik kohad täis ning asetseme üsna üleküllastunud asjademaailmas. Eks seda juttu ikka räägitakse juba aastaid, aga kahjuks ühel päeval tunneme seda kõik.

Kõige erilisem kink, mida saad kinkida meie kiires ühiskonnas on sinu enda aeg. Veeda kvaliteetselt (ilma nina telefonis passimata) aega oma lähedastega ja see on palju erilisem kui mõni uus hilp või asjake. Kui tõesti tahad midagi füüsilisel kujul üle anda, siis kingi piletid mõnele toredale üritusele või teatrisse. Kõige toredam oleks muidugi kui juba varakult plaaniksite ka koos sellele üritusele minna. Sel viisil tunneb kingisaaja rõõmu kinki saades ja hiljem teistkordselt üritust nautides ja siis loodetavasti veel hiljemgi seda toredat kogemust meenutades. Seetõttu ka Kalju-lava piletid nii varakult kodulehele müüki panime, et pakkuda alternatiivi asjade ostmisele.

Alates 01.12.2019 leiab meie kodulehelt Kalju-lava suvi 2020 kinkepiletid ja suvepassid:

Kinkepilet annab piletiomanikule õiguse külastada ühte vabalt valitud kontserti Kalju-lava 2020 kavast. Kinkepilet saadetakse kodulehel ostu sooritades sisestatud e-mailile. Pileti saab välja printida (oluline on välja trükkimiseks alla laadida ka kaasas olev QR kood) või näidata kohapeal nutiseadmest ehk saata kingi saajale e-mailiga. Pileti võib ümber kujundada/ kokku kleepida ise meisterdada, aga piletil peab olema näha ürituse nimi, kuupäev, toimumise aeg ja välja trükitud telefoniga loetav QR kood.

Kalju-lava suvepass annab õiguse külastada kõiki Kalju-lava 2020 suvekalenderis olevaid üritusi. Pass vahetatakse esimese kontserdi ajal kassas kaardi vastu, mis tagab sissepääsu kõikidele üritustele. Suvepass on isikluine ja kehtib vaid passil kirjas olevale inimesele. Passi saab osta ka kingituseks – sel juhul tuleb kommentaarina märkida kelle nimele pilet vormistatakse.

Nautigem varsti algavat talve ja kui külm hakkab unistame suvest!

Ilusat esimest adventi kallid sõbrad

Kalju-Lava kinkepiletid ja suvepassid müügil. Tore jõulukingitus  on pääse paradiisi suvekontserdite paradiisi.