Eriolukord

Mõned üksikud inimesed on juba suve ja ürituste toimumise osas meiega ühendust võtnud ja seetõttu info siia ka üles riputame.

Praeguse plaani järgi toimuvad kõik Kalju-lava suvi 2020 üritused vastavalt kavale. Kevadine Margus Vaheri kontsert ei saanud märtsis toimuda ja seetõttu lükkasime selle kontserdi edasi (hetkel teadmata aega). Kui eriolukorda pikendatakse või esinevad muud asjaolud, mis põhjustavad ürituste edasi lükkumise, siis kindlasti võetakse kõikide pileti ostnutega ka eraldi ühendust.

Hetkel aga pole paanikaks põhjust! Kui hoiame ennast ja oma lähedasi ning olukorra paranemisele kõik kaasa aitame, siis hakkavad asjad varsti jälle kindlasti ülesmäge liikuma.

Kallaste talus käib meil hetkel kiire elu. Majaümbrus on kitsetallesid ja jänkupoegi täis ning metsaall esimesed kevadlilled. Looduses on väga ilus – tulge ka vaatama ja nautima. Teeme ehitus ja remonditöid ja ootame paremaid aegu. Kõik kes peredega suvel Kalju-lava külastavad saavad kindlasti rõõmustada – eks sellest juba lähemalt kui suvi lähemale jõuab!